تاریخ جامع جنگ‌های صلیبی (۱۰) قسمت دوم، تاریخ آن سوی دریاها

قیمت : ۱۹۰٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

ویلیام صوری (۱۱۳۰ ـ ۱۱۸۷م.) از مشهورترین تاریخ‌نگاران جنگ صلیبی، مشاور و صدر اعظم پادشاه صلیبی بیت‌المقدس و اسقف صور با تألیف کتاب خود جامع‌ترین و مفصل‌ترین تاریخ‌ جنگ‌های صلیبی را در ادبیات غربی قدیم نگاشته است. این کتاب که با نام تاریخ وقایع آن سوی دریاها یا تاریخ آن سوی دریاها شناخته شده است مشتمل بر شرح وقایع دولت صلیبی بیت‌المقدس و سه امیرنشین رُها، انطاکیه و طرابلس و وضعیت صلیبی‌ها در فاصله ۱۰۹۵ ـ ۱۱۸۴ م است. این ‌کتاب اطلاعات ‌دقیق و مفصل درباره احوال فرنگیان‌ و مسیحیان شرق مدیترانه و مناسـبات آنها با مسلمانان دارد. گـزارش مفصل او از شـوالیه‌های سه‌گانه مهمان‌نواز، معبد وتیوتون و مناسبات تجاری جمهوری‌های ایتالیا با مسلمانان و صلیبی‌ها قابل توجه است. آنچه گزارش مشاهدات و معاینات ویلیام است از حدود جنگ دوم صلیبی است. و پیش از آن برگرفته از سایر مورخان به ویژه مورخان جنگ اول صلیبی است.

• تعداد جلد: ۱۴
  • نوبت چاپ: اول

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۱ )