نقد و بررسی منابع تاریخی فتوح در سه قرن اول هجری با رویکرد فتوح ایران

زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۴۴۰
مرحله تولید : چاپ شده
برگزیده : شایسته تقدیر ، پانزدهمین کتاب سال حوزه ، 1392 برگزیده ، اولین کتاب سال اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های سراسر کشور (نشان دهخدا) ، 1394
قیمت : ۷۲٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

تاریخ‌نگاری فتوح ایران، برگی از کتاب بزرگ سیره‌نگاری و نیز تاریخ‌نگاری عمومی است و درعین حال، مهم و تأثیر گذار. چنین کوششی برای ما ایرانیان از آن جهت مهم است که اسلامیت، فرهنگ و تمدن بیش از هزار ساله ما با فتح ایران گره خورده است. بر این اساس، چرایی، چگونگی و آثار فرهنگی، اجتماعی و سیاسی فتوح اعراب مسلمان در ایران، از دغدغه‌های اساسی یک ایرانی مسلمان است که به‌هویت برخاسته از ایرانیت و اسلامیت خود و نیز به روابط متقابل آن دو نیک می‌اندیشد. نقد و بررسی این مسائل وابسته به‌ بازخـوانی عالمانه و همه جانبه روایـات، مبـانی فقهی، زمینه‌ها و عوامل تاریخی فتوح است. چنین مطالعه‌ای در گام نخست معطوف به شناخت و نقد و بررسی جایگاه و اعتبار تاریخی منابعی است که در سه قرن اول، گنجینه‌های بی‌بدیل از اخبار و احادیث در اختیار ما نهاده‌اند. کتاب پیشِ‌رو در راه ‌چنین هدفی گام نهاده است.

• نوبت چاپ: اول

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۴ )