پول و بانکداری با رویکرد اسلامی (جلد دوم)

گروه‌ها : اقتصاد
کد کتاب : ۵۱۳
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دسته کتاب : اقتصاد
تاریخ انتشار : اردیبهشت ۱۳۹۸
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۳۹۷
تاریخ آخرین نوبت چاپ : ۱۳۹۸
آخرین نوبت چاپ : ۱
زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۲۸۵
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۳۱۵٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

در کتاب حاضر تلاش شده است تا با رویکردی آموزشی، برخی از مسائل مهم در حوزه پول و بانکداری اسلامی بررسی شود. افزون بر این، در این پژوهش برخی از مهم‌ترین مسائل رایج در شبکه بانکی کشور که از منظر اسلامی قابلیت بحث و بررسی دارد (مانند جریمه تأخیر تأدیه، مدیریت ریسک و حد اعتباری)، مورد بحث قرار گرفته است. مهم‌ترین مزیت این اثر را می‌توان زبان ساده و غیرفنی آن محسوب کرد که به دور از پیچیدگی‌های فقهی-حقوقی، درک مناسبی از مهم‌ترین موضوعات کاربردی در حوزه بانکداری و مالی اسلامی به مخاطب (دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد) ارائه می‌دهد. علاوه بر این، در پایان هر فصل منابعی جهت مطالعه بیشتر به دانشجویان علاقه‌مند معرفی شده است. در نهایت این اثر مباحث پول و بانکداری را براساس نظر مشهور فقهای امامیه و شورای نگهبان و سازگار با قانون عملیات بانکی بدون ربا مطرح می‌کند و این قابلیت بهره‌برداری از مباحث را ارتقاء می‌بخشد.

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۲ )