واقعیت آموزش در سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ فلسفه، تضادها و چالش‌ها

the reality of education

کد کتاب : ۵۵۹
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد
دسته کتاب : علوم تربیتی
طرف‌های مشارکت : دانشگاه فردوسی مشهد
تاریخ انتشار : اردیبهشت ۱۳۹۹
شابک : 9786002983381
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۴۰۰
آخرین نوبت چاپ : ۲
نسخه الکترونیکی : دارد
زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۲۹۵
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۵۰۰٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

با توجه به اهمیت «تربیت» در جامعه، دولت‌ها خود را متولی آن می‌دانند. در سند آموزش توسعۀ پایدار(2030) اختیارِ تربیت به یونسکو (بخوانید غرب) داده شده است. بنابراین، در این کتاب برای واکاوی مفید یا مضر بودن آن پاسخ علمی به پرسش‌های زیر داده خواهد شد: سند 2030 چیست؟ اهداف آن چیست؟ محتوای آن چیست؟ تأثیرات تربیتی آن چگونه است؟ آیا این سند با فرهنگ ایرانی سازگار است؟ آیا پذیرش آن با قوانین کشور در توافق است؟ آیا این سند می‌تواند برای کشور مشکل امنیتی درست کند؟ چگونه برخی دولت‌ها یا برخی از نخبگان این‌گونه اسناد را تجویز می‌کنند؟ چگونه این‌چنین اسنادی می‌توانند در جامعه مقبولیت پیدا کنند؟ آیا سند 2030 در بین غربی‌ها مقبولیت دارد؟

ارسال با ایمیل:
( ۱۴ )