مرکز مشاوره خانواده برگزار می کند

کارگاه مهارت آموزی انتخاب همسر با رویکرد اسلامی و روانشناختی

کارگاه مهارت آموزی انتخاب همسر با رویکرد اسلامی و روانشناختی

مرکز مشاوره خانواده کارگاه مهارت آموزی انتخاب همسر با رویکرد اسلامی و روانشناختی را برگزار می کند. دکتر هراتیان متخصص مشاوره پیش از ازدواج ، مدرس این کارگاه آموزشی معرفی شده است.

کارگاه مهارت آموزی انتخاب همسر بارویکرد اسلامی و روانشناختی ویژه دختران و پسان جوان از اول تیرماه سال جاری  به مدت 15 ساعت و شهریه 80000 تومان در مرکز مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس قم پردیسان بعد از میدان علوم برگزار می گردد.

دختران و پسران جوان جهت ثبت نام می توانند از طریق تماس با  شماره 09109617625 یا ارسال پیامک به این شماره اقدام نمایند.

کلید واژه ها: کارگاه پیش از ازدواج مرکز مشاوره خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پسران و دختران جوان