با هدف تهیه منابع درسی دانشگاهی

طرح های پژوهشی در رشته ارتباطات با رویکرد اسلامی فراخوان شد

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با هدف کمک به پیشبرد مرزهای دانش و حل مسائل اساسی کشور و تهیه متون و منابع درسی دانشگاهی با رویکرد اسلامی در رشته ارتباطات اعلام فراخوان داد.
۰۹ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۹ کد : ۳۷۱۲۵ اخبار
طرح های پژوهشی در رشته ارتباطات با رویکرد اسلامی فراخوان شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این فراخوان از طرح های پژوهشی بنیادی و کاربردی پژوهشگران بر اساس اولویت های پژوهشی حمایت می شود.
بنابراین گزارش،اولویت های هشت گانه ذیل برای طرح های پژوهشی تعیین گردیده است:
1.  مفاهیم، مبانی، مبادی و نظریه های ارتباطات دینی
2.  فلسفه علوم ارتباطی و فناوری ارتباطات دینی
3.  ارتباطات در نزد اندیشمندان مسلمان
4.  ارتباطات در منابع اسلامی
5.  آسیب شناسی ارتباطات دینی
6.  روش ها و ابزارهای ارتباطی
7.  مطالعات ارتباطات در جهان اسلام
8.  نقد و بررسی فضای مجازی و سواد رسانه
علاقمندان به همکاری در محورهای یادشده می توانند از طریق گزینه پیشنهاد طرح پژوهشی در منوی پژوهش پس از ثبت نام، طرح نامه خود را در قالب طرح نامه پژوهشی مصوب و مندرج درسایت تکمیل و ارسال نمایند.
گفتنی است، گروه پژوهشی ارتباطات و آینده پژوهی یکی از گروه های علمی و پژوهشی است که زیر نظر پژوهشکده مطالعات و همکاری حوزه و دانشگاه فعالیت می کند. زیر گروه ارتباطات دارای 6 عضو شورای علمی و تبیین ماموریت ها و اهداف کوتاه مدت 2 ساله و بلند مدت 5 ساله است و محور فعالیت آنها توسعه و ترویج ملی و فراملی ارتباطات با رویکرد اسلامی می باشد.

آخرین ویرایش۲۱ مرداد ۱۳۹۹