تجدید چاپ اثر برگزیده پنجمین دوره کتاب فصل

کتاب سیره تربیتی پیامبر(ص) و اهل بیت به چاپ ششم رسید

«کتاب سیره تربیتی پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) جلد سوم / تربیت اخلاقی» اثر دکتر محمد داودی مدیر و عضو هیئت علمی پژوهشکده علوم رفتاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ ششم رسید.
این کتاب که برای اولین بار در سال ۹۱ توسط گروه علوم تربیتی پژوهشگاه منتشر شد، با شایستگی توانست در پنجمین دوره انتخاب کتاب فصل به عنوان اثر شایسته تقدیر شود.
کتاب سیره تربیتی پیامبر(ص) و اهل بیت به چاپ ششم رسید

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، یکی از مأموریت‌های اصلی پیامبراسلام (ص) و به پیروی از ایشان، اهل‌بیت (ع) ایجاد دگرگونی و تحول عظیم در خلق و خوی بشری و ترویج و گسترش فضایل اخلاقی و مبارزه با رذایل اخلاقی است و به گواهی تاریخ آنان در مدتی کوتاه موفقیت‌هایی شگرف در این مهم به دست آوردند. در این کتاب راه و رسم تربیت اخلاقی در سیره پیامبر (ص) و اهل‌بیت (ع) بررسی شده و اهداف، مبانی، اصول و روش‌های تربیت اخلاقی از سیره آنان استخراج و تنظیم و تدوین شده است بدین امید که راهگشا و روشنگر راه مربیان، معلمان و والدین در مسیر پرپیچ و خم تربیت اسلامی نسل نو باشد.