با ترجمه ۹ اثر دیگر

تعداد آثار ترجمه شده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از مرز ۱۰۰ گذشت

ناشرین بین المللی بیش از ۱۰۰ اثر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را ترجمه و منتشر کرده اند.
تعداد آثار ترجمه شده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از مرز ۱۰۰ گذشت

به نقل از گروه همکاری های علمی بین المللی؛ تاکنون 102 عنوان از آثار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به 12 زبان زنده دنیا ترجمه و منتشر شده یا در شرف انتشار می باشند.

مهدی غلامی رئیس گروه همکاری های علمی بین المللی گفت: از این تعداد، 83 اثر به طور قطعی ترجمه و منتشر شده اند و 19 اثر نیز در مرحله آماده سازی جهت انتشار می باشند.

وی یادآور شد: این آثار تاکنون به زبان های انگلیسی، عربی، روسی، اردو، ترکی استانبولی، آذری، اندونزیایی، بوسنیایی، فرانسه، چینی، آلمانی و اسپانیولی ترجمه و منتشر شده اند.
غلامی گفت: در سال جاری علیرغم وجود مشکلات مالی مراکز دارای ظرفیت نشر بین المللی، با همت گروه همکاری های علمی بین المللی پژوهشگاه و با رایزنی های این گروه، موافقت قطعی ترجمه و نشر بین المللی 9 اثر پژوهشگاه با حمایت مراکز هدف نیز دریافت شده و در دستور کار قرار گرفته است.

کلید واژه ها: همکاری علمی بین المللی ترجمه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه