به منظور حمایت از استادیاران جوان

تفاهم نامه همکاری های علمی میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و بنیاد نخبگان استان قم منعقد شد

به نقل از گروه همکاری های علمی بین المللی؛ سند تفاهم نامه همکاری های علمی میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و بنیاد نخبگان استان قم در حمایت از فعالیت های آموزشی و پژوهشی استادیاران جوان (جایزه مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی) که به تأیید روسای پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و بنیاد نخبگان استان قم رسیده بود منعقد شد. هدف از انعقاد این سند همکاری حمایت از فعالیت های پژوهشی و آموزشی استادیاران جوان پژوهشگاه در قالب اعطای تسهیلات ویژه‌ به آنها تحت عنوان جایزة مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی می باشد. این جایزه به آن دسته از اعضای هیأت علمی اعطا می شود که براساس شیوه‌نامة مرتبط با این جایزه برگزیده شده و امتیازات لازم را کسب نمایند. اعطای این جایزه در دو قالب اعتبارات پژوهشی و خرید تجهیزات برای انجام فعالیت های علمی پژوهشی است.

کلید واژه ها: تفاهم نامه بنیاد نخبگان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه