مباحثی در کلام جدید

نوبت چاپ : دوم

در باب «كلام جديد» كه برخي ترجيح مي‌دهند آن را «مسائل جديد كلامي» بنامند، كمابيش آثاري به زبان فارسي انتشار يافته است، اما همچنان مي‌بايد بر مجموعه آثار مكتوبِ اين رشته افزوده شود تا هرچه بيشتر گسترده، اهميّت، محتوا، مباني، روش‌ها و سرانجام جايگاه آن در منظومه معارف بشري روشن گردد.
اثر حاضر نيز مشتمل است بر پاره‌اي از مهم‌ترين مباحث كلامي جديد كه به قلم گروهي از محققان به نگارش درآمده است. چيستي و گستره كلام جديد، تعريف دين،‌ خاستگاه دين، زبان دين، عقل و دين، علم و دين، اخلاق و دين، معنويت مدرن و دين، كثرت‌گرايي و دين، معجزه، و مسئله شرّ عناوين فصل‌هاي يازده‌گانه كتاب‌اند.
اهتمام پديدآورندگان بر اين بوده است كه مطالب مطرح شده از اختصاص داشتن به فضاي مسيحيِ غربي آن خارج گردد و ناظر به مسائل اسلاميِ بومي نيز باشد.