تاریخ جامع جنگ های صلیبی (جلد دهم) قسمت دوم

نوبت چاپ : اول
تعداد جلد : 14
قیمت (ریال) : 190000 ریال

ویلیام صوری (1130 ـ 1187م.) از مشهورترین تاریخ‌نگاران جنگ صلیبی، مشاور و صدر اعظم پادشاه صلیبی بیت‌المقدس و اسقف صور با تألیف کتاب خود جامع‌ترین و مفصل‌ترین تاریخ‌ جنگ‌های صلیبی را در ادبیات غربی قدیم نگاشته است. این کتاب که با نام تاریخ وقایع آن سوی دریاها یا تاریخ آن سوی دریاها شناخته شده است مشتمل بر شرح وقایع دولت صلیبی بیت‌المقدس و سه امیرنشین رُها، انطاکیه و طرابلس و وضعیت صلیبی‌ها در فاصله 1095 ـ 1184 م است. این ‌کتاب اطلاعات ‌دقیق و مفصل درباره احوال فرنگیان‌ و مسیحیان شرق مدیترانه و مناسـبات آنها با مسلمانان دارد. گـزارش مفصل او از شـوالیه‌های سه‌گانه مهمان‌نواز، معبد وتیوتون و مناسبات تجاری جمهوری‌های ایتالیا با مسلمانان و صلیبی‌ها قابل توجه است. آنچه گزارش مشاهدات و معاینات ویلیام است از حدود جنگ دوم صلیبی است. و پیش از آن برگرفته از سایر مورخان به ویژه مورخان جنگ اول صلیبی است.