مدرسه تابستاني «فلسفه حق»

اولین دوره مدرسه تابستانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با عنوان «فلسفه حق» در شهریور ماه ۱۳۹۵ برگزار می شود.

شرایط شرکت در دوره:تمامی علاقه مندان می توانند در دوره شرکت کنند. در صورت استقبال زیاد داوطلبان به دلیل محدودیت کلاسها اولویت با دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اعضای هیات علمی دانشگاه ها است.

برنامه دوره:

روز             ساعت کلاس

۹- ۱۱

۱۱- ۱۳

۳۰/۱۵ ۳۰/۱۷

شنبه

فلسفه حق

قانون طبیعی

یکشنبه

قانون طبیعی

حقوق طبیعی بشر

استاد درس: دکتر محمدحسین طالبی دانشیار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه.

دکتر محمدحسین طالبی دارای تحصیلات حوزوی در سطوح عالی و دکترای فلسفه حقوق از دانشگاه منچستر است که حدود ۱۵ سال در زمینه فلسفه حقوق و شاخه های مختلف مرتبط آن مشغول تحقیق و تدریس مس باشد. وی هم اکنون دانشیار فلسفه حقوق و مدیر گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه می باشد.

شیوه ثبت نام: ۱. تماس تلفنی ۰۲۵۳۲۱۱۱۲۶۲ جناب آقای حسینی ؛ ۲. از طریق ایمیلsmhoseini@rihu.ac.ir

مهلت ثبت نام: از ۱۶/۵/۱۳۹۵ لغایت ۹/۶/۱۳۹۵ می باشد.

مدارک ثبت نام: ۱. نام و نام خانوادگی، ۲. سوابق تحصیلی و پژوهشی، ۳. اطلاعات تماس(نشانی الکترونیکی و تلفن)

هزینه دوره:۸۰۰.۰۰۰ ریال و برای دانشجویان با تخفیف ۶۵۰.۰۰۰ ریال می باشد. پذیرایی و ناهار شرکت کنندگان بر عهده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است. امکانات خوابگاه برای شرکت کنندگان در دوره وجود ندارد و هزینه اقامت بر عهده شرکت کننده است. (شماره حساب جهت واریز هزینه دوره پس از قطعی شدن ثبت نام اطلاع رسانی خواهد شد)

مزایای دوره: صدور گواهی شرکت در دوره                 زمان برگزاری:شنبه و یکشنبه ۱۳و ۱۴ شهریور

مکان برگزاری:قابل برگزاری در قم و تهران. محل قطعی متعاقبا و پس از ثبت نام اولیه داوطلبان اعلام خواهد شد.