نصوص القرانيه المعاصره

نوبت چاپ : اول
ناشر همکار : مركز مديريت حوزه علميه خواهران
قیمت (ریال) : 120000 ریال

زبان عربى به‌عنوان زبان قرآن از جمله زبان‌هاى غنى، پرجاذبه و داراى ويژگي‌هاى بی‌نظیری است كه فراگيرى و آموزش آن را ضرورت دو چندان مى‌بخشد. در فراگيرى جامع و كامل هر زبانى، چهار عنصر نقش اساسى دارد، اول: خواندن متونى از آن زبان و تلاش در فهم آنها؛ دوم: نوشتن به آن زبان؛ سوم: دریافت شنيداری از آن زبان و چهارم: سخن گفتن به آن زبان. این اثر، گزيده‌اى از متون معاصر عربى است که براى تقويت ركن اول و با هدف كمك به فهم بهتر، آشنایی با اصطلاحات جدید و شیوه نگارش پژوهش‌های معاصر عربى در حوزه تفسير و علوم قرآنى سامان یافته است. بديهى است تقويت همزمان سه عنصر ديگر، در تحكيم رکن اول تأثير مستقيم دارد. به طبع از رهگذر این متون می‌توان با نوع نگرش‌ها و برخی از دستاوردهای قرآنی نویسندگان معاصر عرب نیز آشنا شد.