تاريخ انتشار: شنبه 1396/4/24 کد خبر: 34469

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه معارف اسلامی

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به منظور توسعه همکاری های علمی و ارتقاء سطح تعاملات با دانشگاه معارف اسلامی تفاهم نامه همکاری منعقد کرد.

به گزارش واحد خبر روابط عمومی، موضوع این تفاهم نامه تعامل و همکاری مشترک علمی، پژوهشی و آموزشی در جهت گسترش و تولید فرهنگ، معارف و علوم اسلامی و انسانی است.

همکاری در اجرای طرح های پژوهشی مشترک، حمایت دو مرکز از انتشار مشترک پایان نامه های ارشد و رساله های دکتری، تهیه، تدوین و ترجمه متون و منابع درسی مورد نیاز از جمله موارد همکاری دو مرکز در زمینه پژوهشی است .

ایجاد دوره های تحصیلات تکمیلی، تبادل استاد و استفاده از ظرفیت استادان دو مرکز در راهنمایی، مشاوره و داوری پایان نامه ها و رساله های دکتری از موارد همکاری آموزشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با دانشگاه معارف اسلامی است.

سند مزبور روز دوشنبه ۱۹ تیرماه سال جاری به امضای حجت الاسلام و المسلمین نظری رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حجت الاسلام و المسلمین روح الله شاکری رئیس دانشگاه معارف اسلامی رسید.

منبع: واحد خبر روابط عمومي