مسلمانان در اسپانیا

نوبت چاپ : اول
قیمت (ریال) : 320000 ریال

کتاب مسلمانان در اسپانیا از سالهای 1500-1614 به قلم پاتریک هاروی، پژوهشگر تاریخ اسپانیا و استاد پیشین دانشگاه لندن، روایتگر زندگی مسلمانانی است که در قرن شانزدهم میلادی در اسپانیا می زیستند و به اجبار از اسلام به مسیحیت گرویده بودند. آنها با عنوان جدیدشان " موریسک" یعنی مسلمان مسیحی شده تلاشهای پنهانی در حفظ آیین اسلامی خود داشتند. این جامعه نومذهب در ابتدا تلاش می کرد تا میان آموزه های دین جدید با مذهب پیشین خود پیوند برقرار نماید، اما به تدریج با فشارها و سختگیریهای دادگاههای تفتیش عقاید نسبت به تغییر مذهب واقعی آنها، تنش ها و درگیریها میان مسیحیان و مسلمانان بالا گرفت و قیامهای اسلامی در مناطق مختلف اسپانیا و پرتغال به وقوع پیوست که این قیامها به شدت سرکوب شد و سرانجام به اخراج تمام مسلمانان شبه جزیره ایبری در سال 1614م انجامید.

پیـوست هـا

• تصاویر: