تاريخ انتشار: یکشنبه 1397/3/20 کد خبر: 35588

مراسم یادبود دکتر احمد احمدی در قم برگزار می شود

مراسم یادبود حجت الاسلام والمسلمین استاد احمد احمدی رئیس سازمان سمت و عضو هیئت امناء و از بنیانگذاران و مسئولین پژوهشگاه حوزه و دانشگاه توسط آستان مقدس حضرت معصومه سلام اله علیها و نهادهای حوزوی و دانشگاهی امروز یکشنبه 20 خردادماه در حرم مطهر برگزار می شود.

گفتنی است دکتر احمد احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس سازمان «سمت» و عضو هیات امناء پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،‌ در ساعات پایانی روز بیست و سوم ماه مبارک رمضان در بیمارستان امام خمینی (ره) تهران و به دلیل عارضه قلبی جان به جان‌ آفرین تسلیم کرد.

مراسم یادبود استاد احمد احمدی با حضور جامعه علمی کشور، مراجع عظام تقلید، مسئولین لشگری و کشوری، اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان، دانش پژوهان و علاقمندان و دوست داران آن یار سفر کرده، عصر امروز یکشنبه ۲۰ خردادماه ۹۷ مصادف با بیست و پنجم ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۰ در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه سلام اله علیها برگزار می شود.

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به جامعه علمی کشور و خانواده آن فقید سعید از آحاد ملت شریف برای حضور در این مراسم معنوی دعوت به عمل می آورد.

منبع: واحد خبر روابط عمومي