علم النفس از دیدگاه اندیشمندان مسلمان

نوبت چاپ : اول

کتابی را که در دست دارید، دارای دو بخش است. در بخش اول مهم ترین مسائل علم النفس فلسفی را با زبانی ساده برای دانشجویان رشته روان شناسی در سطح کارشناسی معرفی می کند. مباحثی چون تعریف نفس،چیستی نفس، دو ساحتی بودن انسان، تجرد نفس، کمال نفس و جاودانگی نفس را با اتکا بر روش عقلی و فلسفی آشکار می سازد. این بخش نگاهی متفاوت با رویکرد موجود در روان شناسی معاصر دارد که محصول کاربست صرفا روش آزمایشی در شناخت ابعاد روانی انسان است. در بخش دوم از پایه های زیستی رفتار که از مباحث پایه در روانشناسی و فلسفه اسلامی می­باشد، بحث شده است. همچنین یادگیری با توجه به اینکه با اختیار و اراده آدمی ارتباط مستقیم دارد، شخصیت و مفاهیم اسلامی که متضمن معنای آن هستند، روان­شناسی مرضی و نحوه برخورد اندیشمندان با اختلالات روانی و تعلیم و تربیت و جایگاه آن از نگاه اندیشمندان مسلمان بحث شده است.