مفردات قرآن

نوبت چاپ : اول

یکی از دانشهای مهم و زیربنایی برای فهم قرآن دانش واژه شناسی یا مفردات قرآن است. در کتاب حاضر با بهره گیری از منابع اصیل و معتبر لغت، کتب مفردات و تفاسیر به صورت کاربردی مهمترین مسائل ناظر به تفسیر کلمات قران را به بحث گذاشته و با تحلیل و تبیین معنای دهها کلمه قرآنی مراحل شرح واژه های قرآن را به صورت عملی به دانشجو آموزش می دهد. در شرح معنای کلمات تلاش شده تا آنجا که ممکن است به کاربردهای کلمه در فرهنگ عرب توجه شود. اصلیترن هدف کتاب، آشنایی دانشجو با تعداد قابل توجهی از کلمات قرآن، آشنایی عملی با مهمترین منابع مفرداتی فارسی و عربی قرآن، و آشنایی دانشجویان با نقش فرهنگ عرب و سیاق در شرح کلمات قرآن است. هدف دیگر درک عمیق دانشجو نسبت به ناروایی تفسیر کلمات قرآن به معانی مرتکز در ذهن و مشهور آنهاست.

پیـوست هـا

• تصاویر: