تاريخ انتشار: چهارشنبه 1398/3/22 کد خبر: 36867

صدور محصولات و خدمات علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به افغانستان کلید خورد

با هدف توسعه ارتباطات بین المللی هیاتی متشکل از فعالان فرهنگی و حوزه نشر ایران و افغانستان از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، هیاتی متشکل از نمایندگان مرکز تبادل کتاب ایران و افغانستان(پخش دمیرچی)، موسسه فرهنگی هنری انار سرخ، اتحادیه ناشران و انتشارات سعید افغانستان، بیست ویکم ماه جاری با مدیران بخشهای مرتبط پژوهشگاه دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار ظرفیت و زمینه­ صدور آثار مکتوب، خدمات علمی و پژوهشی پژوهشگاه از طریق مراکز و موسسات علمی و فرهنگی فعال در افغانستان مورد بررسی قرار گرفت.

قرارداد فروش کتاب­ های پژوهشگاه به بازار نشر افغانستان و تهیه تفاهم ­نامه همکاری با موسسه انار سرخ، به عنوان همکار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ارتباط با مراکز علمی و دانشگاهی افغانستان، دستاوردهای این نشست بودند.

منبع: واحد خبر روابط عمومي