حقوق خانواده در جمهوری اسلامی ایران

نوبت چاپ : اول
قیمت (ریال) : 220000 ریال

خانواده در نظام جمهوری اسلامی ایران از جایگاه رفیعی برخوردار است. در مقدمه قانون اساسى از خانواده به‌عنوان «واحد بنيادين جامعه» ياد شده و تشكيل آن زمينه‏ساز اصلى حركت تكاملى و رشديابنده انسان ناميده شده است. اصل دهم قانون اساسی نیز با تأکید بر همین معنی، آسان كردن‏ تشكيل‏ خانواده‏، پاسداري‏ از قداست‏ خانواده‏ و استواري‏ روابط خانوادگي‏ بر پايه‏ حقوق‏ و اخلاق‏ اسلامي را ضروری شمرده است. به همین دلیل، حقوق خانواده در نظام حقوقی جمهوری اسلامی ایران اهمیت بسیار زیادی دارد و آگاهی از آن برای همگان، به‌‍ویژه دانشجویان و دانش‌پژوهان، ضروری خواهد بود.
حقوق خانواده در جمهوری اسلامی ایران مباحث گسترده‌ای را شامل می‌گردد و روز به‌روز بر حجم مطالب و مسایل آن افزوده می‌شود. این کتاب اهمّ مباحث مورد نیاز دانشجویان، دانش‌پژوهان و دیگر علاقمندان به مباحث حقوق خانواده را به قلمی روان تأمین می‌نماید. مباحثی درباره چگونگی تشکیل خانواده، حقوق و مسئولیت‌های خانوادگی، روابط مالی و غیرمالی همسران، انحلال خانواده و حقوق اولاد عناوین کلی مباحث این کتاب است.