تاريخ انتشار: دوشنبه 1398/9/4 کد خبر: 36980

كرسي ترويجي «واکاوی و نقد نظریه تفکر اجتماعی علامه طباطبایی(ره)» برگزار می شود.

كرسي ترويجي «واکاوی و نقد نظریه تفکر اجتماعی علامه طباطبایی(ره)» توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی شیروانی دانشیار گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود.

در این نشست نکات محوری اندیشة اجتماعی علامه طباطبایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت که شامل: ۱. بررسی تفکر اجتماعی نزد علامه طباطبایی ۲. جایگاه تفکر اجتماعی در تمدن ایده‌آل اسلامی ۳. تأثیر این نگرش در بر طرف کردن مشکلات و چالش‌های جامعه اسلام، می باشد و هدف نهائی آن، آشنایی متفکران علوم اجتماعی با نظریه خاص علامه طباطبایی در باب تفکر اجتماعی است.

این نشست توسط حجت الاسلام و المسلمین حسین اژدری‌زاده عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نراق و حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین بستان دانشیار گروه جامعه شناسی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، روز یک شنبه ۱۰ آذر سال جاری ساعت ۹ تا ۱۱ در سالن جلسات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به بوته نقد کشیده خواهد شد.

منبع: واحد خبر روابط عمومي