تاريخ انتشار: سه شنبه 1398/9/12 کد خبر: 36985

درس نامه کاربرد علوم بلاغی در تفسیر منتشر شد

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  با همکاری موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)،  درس نامه کاربرد علوم بلاغی در تفسیر را که حاصل تلاش علمی محمد نقیب زاده در گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه است، روانه بازار نشر کرد.

در معرفی کتاب به قلم مولف اشاره شده است که: علم بلاغت با در اختيار قرار دادن مبادي فهم، قرآن‌پژوه را براي وصول به فهمي درست از ساختار فصيح و بليغ قرآن، ياري مي‌رساند و بر ساير علوم پيش‌نياز تفسير، تقدم رتبي دارد. در اين درس‌نامه با توجه به سه قلمرو علوم بلاغي (معاني، بيان و بديع) نقش‌آفريني اين سه حوزه در تفسير بيان و بررسي شده است. در اين زمينه، با عنايت به مراحل سه‌گانة فهم واژگان و ترکيب‌شناسي آيات و آسيب‌شناسي فهم بلاغي، با هدف ارائة کاربرد علوم بلاغي در تفسير، ذيل هر بحث، نمونه‌هاي متعدد تفسيري و بلاغي از قرآن آمده است.

مشخصات این کتاب  و همچنین فایل ۳۰ صفحه ابتدایی کتاب در سایت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس www.rihu.ac.ir قابل دسترس می باشد.

منبع: واحد خبر روابط عمومي