درباره حقوق

نوبت چاپ : اول

کتاب حاضر بخشی از ترجمه‌های پراکنده مرحوم دکتر نور‌علی نوری درباره «حقوق» است که آن را در فاصله سال‌های 1360 تا 1370، از منابع اصیل انگلیسی و فرانسوی به فارسی برگردان کرده است. هدف اصلی واولیه از این کار، صرفاً آشنایی اعضای محترم گروه حقوق دفتر همکاری حوزه ودانشگاه، با مفاهیم و ادبیات حقوق غربی بود، تا در پرتو این آشنایی، در پژوهش و نگارش کتاب‌های حقوق اسلامی موفق شوند. سودمند بودن این ترجمه‌ها برای دیگر علاقه‌مندان مطالعات حقوقی و نیز زنده نگه‌داشتن یاد و آثار علمی مرحوم دکتر نوری سبب شد تا پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به چاپ و نشر آن اقدام کند. برای این منظور، ترجمه‌های پراکنده یادشده، در هشت فصل و بدین ترتیب، تنظیم و تقدیم جامعه علمی و حقوقی می‌شود: تئوری عمومی حقوق، فلسفه حقوق، تاریخ حقوق و تاریخ فلسفه حقوق، نظریه‌ها و مکاتب حقوقی، حقوق و اخلاق، حقوق و مذهب، حقوق بشر و اعلام.

پیـوست هـا

• تصاویر: