نظریه های بنیادین روان درمانگری و مشاوره ( اصول، فنون و مطابقت‌های فرهنگی)

کد کتاب : ۳۳۰
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دسته کتاب : روان شناسی
طرف‌های مشارکت : سازمان مطالعه و تدوین (سمت)
تاریخ انتشار : فروردین ۱۳۹۴
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۳۹۴
تاریخ آخرین نوبت چاپ : ۱۴۰۱
آخرین نوبت چاپ : ۳
نسخه الکترونیکی : دارد
زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۵۲۵
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱٬۹۰۰٬۰۰۰ ریال
خرید آنلاین کتاب

این اثر به معرفی نظریه‌های اساسی در روان‌درمانگری و مشاوره می‌پردازد. خواننده، ابتدا با مفاهیم اصلی، پایه‌های نظری در حد چارچوب کلی و سپس با نظریه‌ها و اصول درمان، آشنا می‌گردد. این کتاب به طور منحصر به فردی اصول، مکانیزم‌ها و فنون را از هم جدا کرده است و به نظر می‌رسد دانشجو با تفکیک مباحث نظری و عملی به چگونگی پیوند نظر و عمل در روان‌درمانگری و مشاوره پی می‌برد. تقویت پایه‌های نظری به‌طور خلاصه و یاددهی جهت‌گیری عملی به‌طور تفصیلی رغبت دانشجو را برای به‌کارگیری متعهدانه اصول در صحنه عمل افزایش می‌دهد. چگونگی آماده‌سازی درمانگر و مراجع برای یک درمان یا مشاوره موفق در هر نظریه‌ای به طور خلاصه بیان شده است. بررسی انتقادی، ارزشیابی و پشتوانه تجربی و نیز امکان تطابق فرهنگی هر نظریه به‌طور مختصر دانشجو را با به‌کارگیری محتاطانه فنون آشنا و زمینه خلاقیت برای بومی‌سازی آنها را تحریک می‌کند.

• نوبت چاپ: اول

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۵ )