مقایسه گفتمان حق در فرهنگ غرب و اسلام

قیمت : ۱۱۵٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب - دانلود رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

کتاب حاضر سه فصل دارد. «آوازه حق­ها» عنوان فصل اول است. مطالب این فصل در سه مبحث مطرح شده است. فصل دوم با عنوان «انواع حق­ها» مشتمل بر چهار مبحث است. محتوای فصل سوم ارائه نظریه­ هایی درباره حق است. مطالب این فصل در دو مبحث ارائه شده است.این کتاب برای مطالعه فرهیختگانی نگاشته شده است که به اطلاع بیشتر از مطالب دانش فلسفه حق علاقمند هستند. اساتید و دانشجویان رشته­های حقوق، علوم سیاسی، فلسفه حقوق، فلسفه سیاسی و فلسفه اخلاق مخاطبان اصلی این نگارشند.نویسنده دارای تحصیلات حوزوی و دانشگاهی بوده و دانشنامه دکتری خود را در فلسفه حقوق از دانشگاه منچستر (۲۰۰۵) گرفته است. او در حال حاضر دانشیار فلسفه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است. تاکنون آثار متنوعی در فلسفه اخلاق، فلسفه حقوق، فلسفه سیاسی، فلسفه حق، فلسفه حقوق بشر و فلسفه حقوق محیط­زیست از وی منتشر شده است. کتاب­های قانون طبیعی(۱۳۹۰)، درآمدی بر فلسفه حق(۱۳۹۳) و حقوق طبیعی بشر (۱۳۹۶) در ردیف آنهاست.

• نوبت چاپ: اول

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل: