تاریخ اسلام(۲) جلد دوم سیره و زندگانی ائمه(ع) از امام کاظم(ع) تا امام مهدی(ع) ویراست دوم

گروه‌ها : تاریخ اسلام
کد کتاب : ۵۰۶
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دسته کتاب : تاریخ اسلام
طرف‌های مشارکت : مرکز تدوین متون درسی حوزه‌های علمیه
تاریخ انتشار : اسفند ۱۳۹۸
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۳۹۸
آخرین نوبت چاپ : ۲
زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۲۹۳
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۸۰۰٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

بررسی تاریخ و سیره زندگانی ائمه نمونه قابل توجه و الگویی مناسب برای مسلمانان و به‌ویژه شیعیان و از ضرورت‌های تحقیق و پژوهش در این زمینه است. پژوهش‌هایی ازاین دست از دغدغه‌ها و سیاست‌های بنیادین مجامع حوزوی و دانشگاهی برای آگاهی‌بخشی، ترویج و فراگیر کردن سبک زندگی ائمه در زندگی اسلامی می‌باشد.
کتاب حاضربا رویکرد آموزشی و با توجه به سرفصل‌های مصوب برای طلاب سطح یک و دانشجویان کارشناسی ارشد رشته تاریخ اسلام و دیگر رشته‌های همگون نگارش شده است و تلاش دارد مباحث مهمی همچون ولادت، القاب، فضائل، سیره رفتاری و زندگی خانوادگی، اوضاع سیاسی و اجتماعی، فعالیت‌های فرهنگی و علمی، سیره معیشتی و اقتصادی ائمه و رویکردها و شیوه‌های تقابلی ایشان باحکام زمانه را بررسی و مطالعه کند. جلد دوم این کتاب مباحث مطرح شده پیشین از امام‌موسی کاظم (ع) تا امام مهدی (ع) را دنبال می‌کند.
رویکرد آموزشی، تحلیلی، انتقادی استفاده از منابع کهن، دست اول و تحقیقات و مطالعات جدید از دیگر برجستگی‌های پژوهش پیش رو است.

تاریخ اسلام 2 جلد دوم ویراست اول

فایل ۳۰ صفحه اول کتاب را رایگان دانلود کنید

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۱۸ )