کتاب‌شناسی و ماخذ‌شناسی علوم اسلامی با تکیه بر مطالعات قرآن و حدیث

نسخه الکترونیکی : ندارد
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۵۰۰٬۰۰۰ ریال

در هر تحقیق و پژوهش، شناختِ منابع و مآخذ مورد نیاز امری ضروری است. محور اصلی این درس بازشناختِ منابعی است که در این راستا اثر‌گذارند. منابع کتاب‌شناسی علوم اسلامی، محقّق را با ابعاد فکری تمدّن اسلامی، تاریخ علوم در جهان اسلام، جریان‌های فکری مختلف و میراث مکتوب آنها، صحّت یا عدم صحّت انتساب کتاب‌ها به مؤلّفان، درون‌مایۀ آثار، کفایت‌ها و کمبودهای آن آشنا می‌کند. در این درسنامه کوشش بر آن است که دانشجویان با منابع کتاب‌شناختی در گستره‌های مختلف علوم اسلامی، به‌معنای اعم، و علوم قرآن و حدیث، به‌معنای اخصّ، آشنا شوند و نظام ارائه شده در درس را به‌مثابۀ نقشۀ راهی برای پژوهش‌های خویش پیگیری کنند، به‌گونه‌ای صحیح داده‌های به‌دست آمده را در راستای مطالعات خویش به کار گیرند. این اثر بر اساس سرفصل مصوب و با حمایت مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور تدوین و به‌عنوان منبع آموزشی درس کتاب‌شناسی و مأخذ‌شناسی علوم اسلامی، رشته علوم قرآن و حدیث معرفی شده‌ است.

مبلغ ۵۰۰٬۰۰۰ ریال

ارسال با ایمیل: