تحلیل اقتصادی پرونده‌های خانوادگی با تاکید بر دعاوی طلاق

economic analysis of family emphasizing on divorce cases

کد کتاب : ۵۷۱
پدیدآورنده: محمد‌هادی رستمی
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دسته کتاب : حقوق و فقه اجتماعی
تاریخ انتشار : مرداد ۱۴۰۰
شابک : 9786002983480
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۴۰۰
آخرین نوبت چاپ : ۱
زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۱۳۶
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۲۳۰٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

دعاوی خانوادگی و طلاق از مهم‌ترین معضلات حقوقی ـ اقتصادی در هر جامعه و نشان‌‌دهنده معضلاتی در ساختارهای اجتماعی خانواده‌ها و مانعی در راه رشد و تعالی جامعه است. کتاب حاضر درصدد پاسخ به این پرسش است که مهم‌ترین دلایل اقتصادی دعاوی خانوادگی چیست؟ از مهم‌ترین دلایل اقتصادیِ طرح دعاوی خانوادگی و طلاق، بیکاری و اعتیاد سرپرست خانواده، تورم، مهریه‌های سنگین و تجمل‌گرایی است. با توجه به بررسی‌های میدانی و پرسش‌نامه‌های دریافتی از زوجینِ در شرف طلاق، به‌نظر می‌رسد در طرح دعاوی خانوادگی و طلاق دلایل اقتصادی کم‌ترین نقش را دارند‌ و اصلی‌ترین علل طرح دعاوی خانوادگی،‌ امور ‌غیراقتصادی، از جمله خیانت مرد، بی‌توجهی به عواطف زن و تفاهم نداشتن در زندگی مشترک است و طرح دعاوی طلاق تحت عنوان مسائل اقتصادی،‌ تنها بهانه‌ای است که قاضی دادگاه را مجاب به صدور عسروحرج و طلاق کند. این کتاب، مجموعه دلایل اقتصادی و غیراقتصادیِ دعاوی خانوادگی و طلاق را تحلیل و بررسی و راه‌حل‌هایی ارائه کرده است.

ارسال با ایمیل:
( ۱ )