رویکرد اسلامی به مراحل تحول دین‌داری (تولد تا هجده سالگی)

the islamic approach to stages of relious development

کد کتاب : ۵۸۵
پدیدآورنده: دکتر محمود نوذری
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دسته کتاب : علوم تربیتی
طرف‌های مشارکت : دانشگاه فرهنگیان
تاریخ انتشار : آبان ۱۴۰۰
شابک : 9786002983602
تاریخ اولین نوبت انتشار : ۱۴۰۰
تاریخ آخرین نوبت چاپ : ۱۴۰۰
آخرین نوبت چاپ : ۳
زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۳۷۰
مرحله تولید : چاپ شده
برگزیده : شایسته تقدیر ، بیست و چهارمین کتاب سال حوزه ، 1401
قیمت : ۸۸۵٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

روان‌شناسی تحول دین‌داری فرایند تغییرات نظام‌مند در دین‌داری را در گستره عمر از منظر روان‌شناسی بررسی می‌کند. کتاب پیشرو، رویکرد اسلامی به مراحل تحول دین‌داری را در سه بخش ارائه می‌کند. بخش اول کتاب به بیان طرح مسئله، مفاهیم کلیدی، پیشینه تحقیق، و روش‌شناسی تحقیق اختصاص یافته است و در دو فصل، مخاطب را با مسئله پژوهش، روش و فرایند اجرای پژوهش آشنا می‌کند. بخش دوم به بررسی چگونگی تحول انسان و ماهیت دین‌داری می‌پردازد و در ذیل آن فصول «مبانی انسان‌شناختی تحول دین‌داری» و «مبانی دین‌شناختی» آمده است. بخش سوم مشتمل بر چهار فصل است، در مقدمه آن مدل مفهومی ساخت نظریه تحول دین‌داری و در ادامه به ترتیب تحول دین‌داری در کودکی اول، دوم، سوم و نوجوانی در ضمن چهار فصل تببین شده است. در خاتمه کتاب، دستاورد پژوهش در پاسخ به پرسش اصلی پژوهش، نوآوری و پیشنهادهایی برای تکمیل آن توضیح داده شده است.

ارسال با ایمیل:
( ۱۸ )