پول وبانکداری اسلامی جلد دوم

قیمت : ۳۱۵٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب - دانلود رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

در کتاب حاضر تلاش شده است تا با رویکردی آموزشی، برخی از مسائل مهم در حوزه پول و بانکداری اسلامی بررسی شود. افزون بر این، در این پژوهش برخی از مهم‌ترین مسائل رایج در شبکه بانکی کشور که از منظر اسلامی قابلیت بحث و بررسی  دارد (مانند جریمه تأخیر تأدیه، مدیریت ریسک و حد اعتباری)، مورد بحث قرار گرفته است. مهم‌ترین مزیت این اثر را می‌توان زبان ساده و غیرفنی آن محسوب کرد که به دور از پیچیدگی‌های فقهی-حقوقی، درک مناسبی از مهم‌ترین موضوعات کاربردی در حوزه بانکداری و مالی اسلامی به مخاطب (دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد) ارائه می‌دهد. علاوه بر این، در پایان هر فصل منابعی جهت مطالعه بیشتر به دانشجویان علاقه‌مند معرفی شده است. در نهایت این اثر مباحث پول و بانکداری را بر اساس نظر مشهور فقهای امامیه و شورای نگهبان و سازگار با قانون عملیات بانکی بدون ربا مطرح می‌کند و این قابلیت بهره‌برداری از مباحث را ارتقاء می‌بخشد.

ارسال با ایمیل: