برگزاری کارگاه آموزشی « قانون طبیعی»

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همکاری کانون جنبش نرم افزاری دانشگاه تهران کارگاه آموزشی یکروزه ای را تحت عنوان «قانون طبیعی» امروز پنج شنبه 14 اسفند برگزار می کند.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی، مدرس این کارگاه آموزشی حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین طالبی دانشیار گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.
   آموزه «قانون طبیعی» در دقیق ترین تفسیر به معنای بنیادی ترین فرمان های عقل درباره رفتارهای بشر است و این آموزه فطری زیر بنای موضوعات بسیار مهمی در حوزه فلسفه علوم اجتماعی از جمله فسلفه اخلاق، فلسفه حقوق و فلسفه سیاست است.
   کارگاه یاد شده به مدت 6 ساعت درسی برای اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران در ساختمان مرکزی نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه تهران به نشانی میدان انقلاب، خیابان 16 آذر، نبش کوچه رهنما برگزا ر می شود.