نشست علمی تبیین تأثیرگذاری اندیشه عرفانی امام خمینی«قدس سره» بر ساحت های تربیتی برگزار می شود

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمي تبيين تأثيرگذاري انديشه عرفاني امام خميني«قدس سره» بر ساحت هاي تربيتي را در روز پنج شنبه 14 اسفند برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، بنابر اعلان گروه علوم تربيتي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هدف از برگزاري اين نشست، تبيين پيامدها و آثار رويكرد عرفاني امام خميني«قدس سره» بر ساحت هاي تربيت بويژه تربيت اخلاقي مي باشد.
اينكه انديشه و رويكرد عرفاني امام خميني«قدس سره» داراي چه ويژگي ها و شاخصه هايي است؟ ابعاد عرفاني شخصيت امام خميني«قدس سره» چيست؟ و چگونه انديشه تربيتي امام خميني«قدس سره» از انديشه عرفاني او تأثير پذيرفته است؟ از جمله سوالاتي است كه در اين نشست علمي توسط حجت الاسلام و المسلمين محمد بهشتي استاديار گروه علوم تربيتي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بدان ها پاسخ داده مي شود.
نشست علمي يادشده با دبيري حجت الاسلام و المسلمين محمود نوذري استاديار و مدير گروه علوم تربيتي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه پنج شنبه 14 اسفند از ساعت 10 تا 12 صبح در سالن اجتماعات پژوهشگاه به نشاني قم، پرديسان، بلوار دانشگاه، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.