حضور عضو هیئت علمی گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در همایش ملی ضرورت تحول در حقوق بین الملل خصوصی ایران

به مناسبت هشتادمين سال تصويب مقررات حقوق بين الملل خصوصي ايران، همايش ضرورت تحول در حقوق بين الملل خصوصي در ايران با هدف شناسايي نقاط ضعف و قوت مقررات موجود حقوق بين الملل خصوصي ايران، ارائه پيشنهادهاي اصلاحي براي بهبود قوانين و مقررات موجود، تقويت ادبيات حقوقي موجود در زمينه حقوق بين الملل خصوصي و  ارتقاي آموزش و پژوهش در حقوق بين الملل خصوصي امروز چهارشنبه 6 اسفند ماه در پرديس فارابي دانشگاه تهران برگزار مي شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، در حاشيه اين همايش سه نشست تخصصي برگزار مي شود كه حجت الاسلام و المسلمين مصطفي دانش پژوه استاديار گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان يكي از اعضاي هيئت رئيسه نشست تابعيت و وضع حقوقي بيگانگان حضور دارد.
همچنين در حاشيه اين همايش ملي از خدمات ارزنده استاد پيشكسوت و برجسته حقوق بين الملل خصوصي ايران، دكتر نجادعلي الماسي تقدير بعمل مي آيد.