بازدید رئیس دانشگاه اسلامی غنا از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه

روز گذشته حجت الاسلام و المسلمين محسن معارفي رئيس دانشگاه اسلامي غنا از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازديد كرد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، در ابتداي اين ديدار حجت الاسلام و المسلمين نظري رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ضمن خيرمقدم به معرفي مختصر پژوهشگاه پرداخت سپس حجت الاسلام و المسلمين محسن معارفي رئيس دانشگاه اسلامي غنا به معرفي كشور غنا و همچنين ظرفيت هاي اقتصادي، فرهنگي و علمي اين كشور پرداخته و اطلاعاتي در خصوص نظام آموزشي و نحوه فعاليت مراكز علمي در اين كشور ارائه نمود.
به گفته وي اين دانشگاه به جامعه المصطفي(ص) العالميه وابسته است و در دانشگاه لگون كشور غنا استقرار دارد و 38 هزار دانشجو دارد كه كليه فعاليت هاي علمي آن به زبان انگليسي است از اين تعداد دانشجو 1000 نفر در دانشگاه اسلامي تحصيل مي كنند.
 دانشگاه اسلامي غنا داراي سه دپارتمان به نام هاي مديريت كسب و كار ( شامل بانكداري، ماليه، بازاريابي ومديريت منابع انساني )، مطالعات ارتباطي ( شامل تبليغات، روزنامه نگاري و روابط عمومي ) و دپارتمان مطالعات اديان است.
برگزاري نشست يا سمينارهاي علمي مشترك در دانشگاه اسلامي غنا، برگزاري دوره هاي دانش افزايي اساتيد دانشگاه اسلامي غنا با تدريس اساتيد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، همكاري در نشر بين المللي آثار و همكاري در انجام پروژه هاي آماري ديني شامل جمعيت شناسي ديني كشور غنا از جمله زمينه هاي مورد نظر براي همكاري بود كه مورد توافق دو طرف قرار گرفت. همچنين استفاده از ظرفيت هاي آموزش زبان انگليسي در كشور غنا نيز مورد بحث و بررسي قرار گرفت.