حضور انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دوازدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان هرمزگان

دویست و هفتاد و ششمین نمایشگاه کتاب استانی و دوازدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب استان هرمزگان از تاریخ 13 تا 19 دی ماه در محل دائمی نمایشگاه های بندرعباس برگزار می شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی، دراین نمایشگاه 617 ناشر از سراسر کشور 60200 عنوان کتاب را در زمینه های مختلف در 426 غرفه عرضه خواهند نمود که انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه یکی از آنهاست.
دوازدهمین نمایشگاه کتاب استان هرمزگان و نخستین نمایشگاه رسانه های دیجیتال به همت موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و با حمایت معاونت امورفرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ازتاریخ ۱۳ تا ۱۹ دی ماه در محل دائمی نمایشگاه های هرمزگان واقع در سه راه جهان بار بندرعباس برگزار می شود.