شرکت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در پانزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

۲۴ آذر ۱۳۹۳ | ۱۰:۳۴ کد : ۲۵۰۷۱ اخبار
پانزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري، با حضور وزراي علوم تحقيقات و فناوري، آموزش و پرورش و كشور و جمعي از مسئولان پژوهشي پژوهشگران و فناوران در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين المللي تهران افتتاح شد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، در اين دوره از نمايشگاه، دانشگاه ها، مراكز پژوهشي و دستگاه هاي اجرايي در قالب 300 غرفه در فضايي به مساحت 10 هزار و 500 متر مربع حضور دارند كه برخي از مراكز همچون دانشگاه آزاد اسلامي‌ و وزارت نيرو داراي 30 تا 40 غرفه هستند. اين نمايشگاه در هشت سالن برگزار مي شود و 2700 متر نيز به فن بازار اختصاص يافته است.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سالن 13 غرفه شماره43، دستاوردهاي خود را در معرض ديد بازديدكنندگان قرار داده است.
پانزدهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهش و فناوري تا عصر روز چهارشنبه از ساعت 9 صبح تا 4 بعدازظهر پذيراي عموم بازديدكنندگان است.