برگزاری کارگاه مروری بر جریان های علم دینی

سلسله كارگاه هاي مروري بر جريان هاي علم ديني با محوريت كتاب روش شناسي علوم انساني نزد انديشمندان مسلمان تأليف دكتر محمد تقي ايمان و احمد كلاته ساداتي برگزار مي شود.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با همكاري مؤسسه اشراق و تارنماي علوم تربيتي اين كارگاه را برگزار مي كند و مدرس آن سيد محمد تقي موحد ابطحي محقق گروه فلسفه علوم انساني پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و قائم مقام سردبير فصلنامه روش شناسي علوم انساني است. تعداد جلسات اين كارگاه در مجموع 10 جلسه است كه دوشنبه هر هفته از ساعت 16 تا 18 برگزار مي شود و تاريخ شروع آن دوشنبه 26 آبان ماه است.
كارگاه ياد شده در مؤسسه اشراق به نشاني تهران، ميدان فردوسي، خيابان شهيد سپهبد قرني، خيابان اراك غربي، كوچه شهريور، انتهاي بن بست دوم غربي، شماره 2 برگزار مي شود و هزينه ثبت نام آن 40 هزار تومان است.
علاقه مندان مي توانند جهت ثبت نام با شماره تلفن 09150571982 تماس حاصل نمايند.