شرکت انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز

۰۵ مهر ۱۳۹۳ | ۰۹:۱۹ کد : ۲۵۱۱۲ اخبار
انتشارات پژوهشگاه حوزه ودانشگاه با عرضه بيش از270 عنوان كتاب و 6 عنوان نشريه علمي پژوهشي در دوازدهمين نمايشگاه بين­المللي كتاب استاني آذربايجان شرقي كه از 7 الي 13 مهر ماه در تبريز برگزار مي شود؛ شركت مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي پژوهشگاه در اين دوره از نمايشگاه، 800 ناشر كشوري و 120 ناشر         بين المللي از كشورهاي تركيه، لبنان، افغانستان، آلمان، بلژيك، نروژ و كانادا در اين نمايشگاه حضور دارند.
به گفته مدير نمايشگاه 2 ميليون جلد كتاب داخلي در قالب 150 هزار عنوان و ناشران خارجي با 60 هزار جلد كتاب در اين نمايشگاه حضور دارند.
 همچنين 60 ناشر استاني در دوازدهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تبريز حضور دارند كه مطابق آيين نامه موظف هستند كه كتاب هاي منتشرشده در چهار سال اخير را به نمايش بگذارند.
گفتني است دوازدهمين نمايشگاه بين المللي كتاب تبريز از 7 مهرما ه در محل دائمي نمايشگاه هاي تبريز برپا مي شود.