برگزاری جلسه نقد و بررسی پیش از چاپ کتاب «قواعد تفسیری»

۲۶ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۱:۰۷ کد : ۲۵۱۱۴ اخبار
گروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جلسه نقد و بررسي پيش از چاپ كتاب «قواعد تفسيري» را در روز پنج شنبه 30 مرداد برگزار مي نمايد.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، هدف از برگزاري اين جلسه،‌ بررسي ميزان اتقان كتاب، اعمال اصلاحات احتمالي و آمادگي براي چاپ آن ذكر شده است.
كتاب «قواعد تفسيري» تأليف حجت الاسلام و المسلمين علي اكبر بابايي دانشيار گروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است. اين كتاب اثري در حوزه قرآن پژوهي با محوريت قواعد و ضوابط تفسير اجتهادي قرآن و برمبناي آموزه هاي مكتب اهل بيت عليهم السلام است.
حجت الاسلام و المسلمين دكتر دياري دانشيار دانشگاه قم به عنوان ناقد و حجت الاسلام و المسلمين دكتر محمد اسعدي دانشيار و مدير گروه قرآن پژوهي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان دبير علمي جلسه نقد هستند.
جلسه نقد ياد شده روز پنج شنبه 30 مرداد از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه واقع در پرديسان، بلوار دانشگاه برگزار مي شود و شركت در آن براي كليه صاحبنظران آزاد است.