انعقاد تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و آستان قدس رضوی

۱۹ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۰ کد : ۲۵۱۱۵ اخبار
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و آستان قدس رضوي در راستاي چشم انداز فرهنگي ايران اسلامي و رفع نيازهاي علمي كشور از طريق ارتباط، همكاري، همفكري و بهره گيري از توانايي هاي علمي، پژوهشي و آمورشي يكديگر تفاهم نامه همكاري منعقد كردند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، استفاده از توان و ظرفيت هاي علمي دو طرف در انجام برنامه ها، توليد، مشاوره و ارزيابي طرح ها و تحقيقات بنيادي وكاربردي، استفاده از توان و ظرفيت نيروهاي علمي پژوهشگاه در انجام برنامه هاي پژوهشي آستان قدس رضوي و استفاده از ظرفيت فرهنگي و علمي آستان قدس رضوي جهت طرح هاي مطالعاتي و پژوهشي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برخي از مفاد تفاهم نامه همكاري ميان دو مركز است.
مدت اين تفاهم نامه سه سال است و استمرار آن در صورت موافقت طرفين معتبر خواهد بود و دو مركز نمايندگان تام الاختياري براي پيگيري موضوعات معرفي خواهند كرد.