بیانیه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مناسبت روز جهانی قدس

۰۲ مرداد ۱۳۹۳ | ۰۹:۳۲ کد : ۲۵۱۱۷ اخبار
روز جهانی قدس یوم اللّه است. روز سردادن ندای «لا اله الّا اللّه» و «محمدٌ رسول اللّه» است. قطره قطره خون شهدای غزّه امروز فریاد مسلمانی سر می دهد. امروز غزه مرز جغرافیای جهان اسلام است و جلوهگاه پایداری جبهه مقاومت اسلامی در برابر  رژیم غاصبی که از هیچ جنایتی علیه مردم مظلوم و مقاوم غزّه فروگذار نکرده و با به خاک و خون کشیدن کودکان، زنان و مردان مظلوم و بی‌دفاع این سرزمین بار دیگر نهایت قساوت و شقاوت را به نمایش گذاشته است.
پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سکوت غم بار مجامع جهانی حقوق بشری و سران برخی کشورهای عربی اسلامی در قبال جنایت جنگی غزّه و اوج گیری دامنه‌ی توّحش رژیم صهیونیستی را محکوم نموده و با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل و پیروی از رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای‌ (مدظله‌العالی) همگام با مردم ایران اسلامی نوای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر داده و فریاد آزادی قدس شریف و نابودی غده سرطانی اسرائیل را طنین‌انداز خواهد کرد.