اولین گردهمایی مسئولان و صاحب نظران رشته حقوق در قم برگزار می شود

۱۹ خرداد ۱۳۹۳ | ۰۸:۳۰ کد : ۲۵۱۳۱ اخبار
گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با دعوت از رؤسای دانشکده‌های حقوق و مدیران گروه‌های علمی در رشته‌های مختلف حقوق و فقه و مبانی حقوق اولین گردهمایی مسئولان و صاحب نظران  این رشته در قم را روز پنج شنبه 22 خردادماه برگزار می کند.
 حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین جوان آراسته مدیر گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی گفت: این گردهمایی با هدف آشنایی بیشتر مسئولان با یکدیگر و نیز تبادل اطلاعات در حوزه‌های مختلف آموزشی و پژوهشی برگزار می شود.
وی همچنین افزود: امیدوارم در این جلسه  دبیرخانه ای تشکیل شود که بتواند ضمن استمرار این گردهمایی ها به افزایش تعاملات علمی میان اعضاء کمک نماید.
شایان ذکر است پردیس فارابی دانشگاه تهران، دانشگاه قم، دانشگاه مفید، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم، دانشگاه پیام نور استان قم، جامعه المصطفی(صلوات الله علیه) العالمیه و مرکز تحقیقات زن و خانواده و چند مرکز دیگر از جمله مراکزی هستند که برای حضور در اولین گردهمایی از آنان دعوت به عمل آمده است.