نشست علمی تبیین مبانی نظری مدیریت دانش برگرفته از قرآن حکیم و مکتب اهل بیت علیهم السلام برگزار می شود

گروه مديريت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست علمي تبيين مباني نظري مديريت دانش برگرفته از قرآن حكيم و مكتب اهل بيت عليهم السلام را در روز سه شنبه 20 اسفند برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، هدف از برگزاري اين نشست، بررسي ابعاد مسأله مديريت دانش دين بنيان يا مديريت دانش ديني و رويكرد حل مسأله است كه توسط حسنعلي نعمتي شمس آباد دانشجوي دكتراي مديريت فنّاوري اطلاعات ارائه مي شود و دو تن از اساتيد برجسته، حجت الاسلام و المسلمين دكتر مرتضي جوادي آملي رئيس بنياد علوم وحياني اسراء و استاد حوزه و دكتر سعيد تسليمي عضو هيئت علمي دانشكده مديريت دانشگاه تهران آن را نقد خواهند كرد.
نعمتي شمس آباد مي كوشد در خلال اين نشست به سئوالاتي نظير اينكه مديريت دانش در حوزه نظر و عمل با چه مسائلي روبروست؟ مديريت دانش بنيان چيست و پرداختن به آن چه ضرورتي دارد؟ چگونه مي توان مديريت دانش مبتني بر مباني ديني ايجاد كرد؟ و وجه تمايز مديريت دانش بنيان با مديريت دانش موجود چيست؟ پاسخي درخور ارائه دهد.
نشست علمي يادشده روز سه شنبه 20 اسفند از ساعت 16 الي 18 در سالن اجتماعات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به آدرس قم، پرديسان، بلوار دانشگاه برگزار مي شود و شركت درآن براي كليه علاقه مندان آزاد است.