برگزاری نشست علمی بازخوانی جنگ های صلیبی؛ چیستی و ضرورت آن

انجمن ايراني تاريخ با همكاري پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و خانه انديشمندان علوم انساني نشست علمي بازخواني جنگ هاي صليبي؛ چيستي و ضرورت آن را در روز پنج شنبه اوّل اسنفند برگزار مي كند.
به گزارش واحد خبرروابط عمومي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دراين نشست علاوه بر دكتر علي بيگدلي استاد و پژوهشگرتاريخ، دكتر عبدالله ناصري طاهري مؤلف كتاب جنگ هاي صليبي و حجت الاسلام و المسلمين رمضان محمدي استاديار و مدير گروه تاريخ اسلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه سخنراني خواهند كرد.
همچنين درحاشيه برگزاري اين نشست علمي، از هفت جلد كتاب «پژوهش هاي نوين جنگ هاي صليبي» از انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه رونمايي مي شود.
نشست علمي يادشده روز پنچ شنبه اوّل اسفند ازساعت 9:30 صبح در خيابان استاد نجات الهي(ويلا)، نبش ورشو  خانه انديشمندان علوم انساني برگزار مي شود وشركت در آن براي كليه علاقه مندان آزاد است.