شرکت انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دهمین نمایشگاه کتاب مازندران

انتشارات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در دهمین نمایشگاه استانی کتاب مازندران که از تاریخ 14 لغایت 20 بهمن ماه برگزار می‌گردد؛ شرکت کرده است.
برگزاری میزگرد تخصصی بررسی تاثیر انقلاب اسلامی بر حوزه نشر بومی، رونمایی از کتاب های جدید حوزه کودک و نوجوان به همراه قصه گویی و موسیقی و سرود کودکانه از برنامه های حاشیه ای  دهمین نمایشگاه کتاب مازندران است.
 همچنین برگزاری نشست تخصصی تبیین سبک زندگی دینی، نشست تخصصی مهدویت و تحلیل فعالیت فرق نوظهور و شب شعر فجر در نمایشگاه کتاب و برپایی همایش استانی زن، مطالعه و توسعه اجتماعی و فرهنگی نیز از جمله برنامه های جنبی دهمین نمایشگاه کتاب مازندران است.
دهمین نمایشگاه کتاب مازندران از 14 تا 20 بهمن در کیلومتر هفت جاده ساری به نکا، مجتمع وفائیان از ساعت 9 صبح تا 20 پذیرای حضور علاقه‌مندان است.