مراسم گرامی داشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد

۳۰ آذر ۱۳۹۲ | ۱۰:۴۸ کد : ۲۵۱۹۶ اخبار
مراسم گرامي داشت هفته پژوهش و تجليل از پژوهشگران برتر پژوهشگاه حوزه و دانشگاه صبح روز چهارشنبه 27 آذر ماه با حضور مسئولان، محققان و كاركنان اين پژوهشگاه برگزار شد.
در اين مراسم ابتدا حجت الاسلام و الملسمين دكتر حكيميان، معاون پژوهش، آموزش و فناوري پژوهشگاه گزارشي از عملكرد پژوهشي سال جاري ارائه و به بيان نكاتي در خصوص توسعه و بهبود پژوهش ها در پژوهشگاه پرداخت و سپس حجت الاسلام و المسلمين دكتر سعيدي روشن رئيس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به ارائه سخنراني پرداخت.
وي در بخشي از سخنان خود با اشاره به موقعيت و جايگاه نظام مقدس جمهوري اسلامي و رسالت سنگين آن در برهه كنوني خواستار توجه بيش از پيش محققان پژوهشگاه به رفع مشكلات كشور از طريق انجام پژوهش ها و مطالعات شد.
درادامه اين مراسم، فرصتي به پرسش و پاسخ اعضاي پژوهشگاه با اعضاي هيئت رئيسه اختصاص يافت و در پايان مراسم از پژوهشگران برتر اين پژوهشگاه با اهداي لوح تقدير تجليل شد.