حضور پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در چهاردهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فنّاوری

چهاردهمين نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه ها و مراكز پژوهشي سراسر كشور و سومين نمايشگاه فن بازار و مراكز رشد و فنّاوري، شنبه بيست و سوم آذرماه 1392 گشايش يافت.
اين نمايشگاه در مساحت 1200 متر مربع درسه بخش شامل دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات آموزش عالي كشور، فن بازار ملّي جمهوري اسلامي ايران و ارايه دستاوردهاي پژوهشي و فنّاوري دستگاه هاي اجرايي كشور برپا شده است .
به گزارش واحد خبر روابط عمومي، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در فضايي به وسعت 18 متر مربع، آخرين دستاوردهاي پژوهشي در زمينه علوم انساني اسلامي، مجلات تخصصي و انتشارات پژوهشگاه را به معرفي گذاشته است و  همچنين به منظور ملموس ساختن تحقيقات بنيادي انجام شده بويژه در زمينه روان­شناسي دين، اقدام به گرفتن آزمون هاي روان شناسي زير نظر متخصصان به صورت حضوري مي نمايد.
گفتني است غرفه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در سالن 27 قرار دارد و اين نمايشگاه در محل دائمي نمايشگاه بين المللي تهران از 23 تا 27 آذرماه جاري داير و از ساعت 9 تا 16 آماده بازديد علاقه مندان است.