سال تحصیلی جدید در پژوهشگاه حوزه ودانشگاه آغاز شد

سال تحصیلی جدید (93 – 92) پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از روز چهارشنبه 20 شهریورآغاز شده است.
به گزارش واحد خبر روابط عمومی، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد رشته های اقتصاد اسلامی، مطالعات تاریخ تشیع و علوم قرآن و حدیث گرایش فلسفه تفسیر و دکترای تخصصی فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی 44 دانشجو دارد که طبق تقویم آموزشی کلاس های آن ها از روز چهارشنبه 20 شهریور آغاز شده است.
گفتنی است پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با راه‌اندازی دوره های تحصیلات تکمیلی، به جذب و پرورش نیروهای نخبه علمی ‌پژوهشی دست یازده است و در این راه طی یک تعامل علمی موافقت اصولی برگزاری دوره های دکتری تخصصی( Ph.D ) را از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت نمود و تا کنون در 5 رشته  اقتصاد اسلامی، قرآن و حدیث، روان شناسی، علوم اجتماعی و مدیریت دوره های دکتری تخصصی برگزار کرده است و برای اولین بار در ایران دوره دکتری تخصصی فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی و  کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث گرایش فلسفه تفسیر را راه اندازی می نماید.