رئیس سازمان سمت به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آمد

صبح روز گذشته، یک شنبه 9 تیر، حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی(سمت) در رأس هیأتی متشکل از معاونان  و مسئول دفتر نمایندگی این سازمان در قم  به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه آمد.
   به گزارش واحد خبر روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، وی در این دیدار در جلسه ای با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعیدی روشن رئیس،  معاونان پژوهشی و مدیریت توسعه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شرکت کرد .
   در این جلسه  دو طرف ضمن تأکید بر ضرورت همکاری مستمر و مناسب بین سازمان سمت و پژوهشگاه حوزه دانشگاه به بررسی راهکارهای مناسب همکاری و استفاده از ظرفیت های دو مرکز پرداختند.
   همچنین بررسی راهکارهای تسهیل همکاری مشترک و رفع موانع و مشکلات موجود از جمله موضوعات مطرح شده در جلسه دیدار رئیس سازمان سمت با اعضای هیأت رئیسه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بود.