نشست علمی «کلام و علوم اجتماعی»

نشست علمی «کلام و علوم اجتماعی» به عنوان اولین نشست مشترک گروه کلام و دین پژوهی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با گروه علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز پنج شنبه 30 خرداد برگزار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین دکترحسین بستان عضو هیأت علمی و مدیرگروه علوم اجتماعی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران این نشست علمی بنا دارد به موضوعاتی نظیر مفهوم شناسی علم کلام و علوم اجتماعی، تأثیر علم کلام بر مبانی جامعه شناسی، تأثیر علم کلام بر حوزه های جامعه شناسی و درنهایت تأثیر جامعه شناسی بر علم کلام بپردازد.
 حجج الاسلام محمد رضا ضمیری و فاضل حسامی از اعضای هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ واندیشه اسلامی به عنوان ناقد در این جلسه حضور خواهند داشت.
شایان ذکر است نشست یاد شده روز پنج شنبه 30 خرداد از ساعت 18 تا 20 درتالار فرهنگ پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی واقع در قم، بلوار 15 خرداد، کوچه شهید میثمی برگزار می شود و کلیه علاقه مندان می توانند در آن شرکت نمایند.